SCARLATESCU a “tocat-o” pe RADULEASCA

ProTv-ul a rămas în urma Antenei 1 şi în această săptămână, de această dată diferenţele sunt mari. Antena 1 a înregistrat cifre mai mari faţă de cele ale PRO TV-ului, care au fost un dezastru atunci când difuza emisiunea ,,UITE CINE DANSEAZĂ’’.

Asta în condiţiile în care, fix înaintea începerii celor două emisiuni, Pro-ul înregistra cifre duble faţă de Antena 1, pe toate cele trei targeturi. Este şocant cum o mega producţie live uluitor de scumpă a fost bătută de o emisiune veche, înregistrată!

La oraşe, targetul urban: Pro Tv : 7,6 rtg- Antena 1: 8,6 rtg/ Pro Tv: 16,1 share- Antena 1: 18,2 share.
La nivel naţional: Pro Tv: 7,9 rtg- Antena 1: 8,1 rtg / Pro Tv: 16,4- Antena 1: 16,6 %
Publicul comercial – considerat cel mai important, diferenţe mai mari: Pro 7,6 rtg- Antena 11,2 rtg / Pro 19,5% -Antena 28,5 %

Antena 1 a început să bată constant PRO TV, culmea chiar cu foştii angajaţi, iar emisiunea “Uite cine dansează” ar fi trebuit să reprezinte un nou început, o revenire. Chiar dacă s-au cheltuit sume uriaşe de bani şi au fost aduse toate vedetele pe care grupul le-a putut activa, se pare că strategia Pro-ului a dat greş.
Dacă la începutul seriei de emisiuni, Mihaela Rădulescu a atacat-o frontal şi agresiv în repetate rânduri pe veşnica ei rivală Andreea Marin, faze ce au făcut deliciul publicului împărţindu-l totodată în două, în ediţiile următoare lucrurile s-au schimbat. Asta deoarece reacţiile publicului nu au fost unele pozitive şi Răduleasca a fost nevoită să înceteze atacurile la adresa ‘’Zânei‘’.
Producătorul “Chefi la cuţite” de pe Antena1 este celebra Mona Segall, care a lucrat toată viaţa în PRO TV şi a fost îndepărtată acum doi ani de gruparea care l-a debarcat şi pe fondatorul PRO TV Adrian Sârbu. Este fabulos cum PRO TV – fostul lider al televiziunilor din România – a ajuns astăzi să fie bătut de staţii care nu ar fi visat asta niciodată, culmea, la pupitru stând foştii angajaţi.

Concerte Bacau – Spectacole Bacau – Evenimente Bacau