Dupa 15 ani, renunta la PRO TV!

Din 28 august, la Pro TV a sunat gongul pentru grila de toamnă, boss-ul televiziunii din Pache Protopopescu, lituanianul Alksandras Cesnavicius, şi-a prezentat aşii din mânecă.

Monica Bârlădeanu este noua divă a postului.

Foarte aşteptat este sezonul al treilea din “Ferma vedetelor”, care va fi prezentat de Monica Bârlădeanu (38 de ani). „Trei luni am stat acolo, cu tot cu pregătirile de rigoare. E foarte greu să nu te înţelegi cu nea Raţă.
Monica Barladeanu
Am avut o selecţie de concurenţi creativi, cu umor. Am avut câteva zile de poziţionare, de calibrare, pentru că a trebuit să mă impun. Ei veneau şi îmi plângeau pe umăr sau îmi povesteau diverse. Nea Raţă le dădea sarcini şi greutăţi şi eu le-am devenit torţionar şi asistent. Cât timp am filmat, am locuit la piciorul dealului, la o pensiune.
Era lux pe lângă ce aveau ei. Am încercat să trăiesc ce au trăit ei. Mi-am gătit singură, la fel ca şi cea mai mare parte a echipei. Iulia Vântur (fosta gazdă a primelor două sezoane) a venit şi ea, ne-a vizitat şi i-am cerut câteva sfaturi”, ne-a povestit Monica, în exclusivitate.

„Acum, după terminarea proiectului, jonglez cu mai multe activităţi, linia de bijuterii din Los Angeles şi proiectele de film. Aş repeta experienţa cu «Ferma Vedetelor», dar nu pot să fiu concurentă pentru că aşa spune contractul”, ne-a mai spus frumoasa brunetă, care a dezminţit zvonurile că ar fi însărcinată. Printre cei 18 concurenţi care au filmat în zona Sibiului s-au aflat: Rona Hartner, Andrei şi Graţiela Duban, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Narcisa Suciu, Diana Dumitrescu şi Majda Aboulumosha, Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Dragoş Moştenescu, Tania Popa etc.

Concerte Bacau – Spectacole Bacau – Evenimente Bacau