ANDRA, artistul momentului

Andra, artistul momentului

Andra a primit 3 premii în cadrul Galei Media Music Awards 2017, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, ramanand singurul artist premiat la toate cele 6 editii ale acestui eveniment si detinatoarea a cele mai multe premii, 16 în total.
Artista a urcat aseara pe scena in aplauzele miilor de spectatori veniti sa isi vada artistii preferati si a ridicat premiile:
* Most Wanted Arstist – Cel mai cerut artist
* Fans Like Award – Cel mai iubit artist
* Parklake Award – Premiul Sponsorului

“As vrea sa multumesc in primul rand fanilor mei, celor care imi asculta muzica, o cer la radio si imi trimit mereu mesaje. Datorita lor sunt eu, Andra.”, a declarat artista.

Andra este printre putinele artiste de la noi care inca nu a simtit nevoia de a se reinventa: are deja reteta succesului si o multime de fani, asa ca talentul sau este cel mai important.
Cand spunem Andra, ne gandim din start la ambitie, emotie si modestie, iar ea ne-a transmis aceste lucruri şi pe scena. Un concert al Andrei este un show de la care pleci cu „pielea de gaina”, si cred ca asta este si ceea ce isi doreste ea.

 

Concerte Bacau – Spectacole Bacau – Evenimente Bacau