“Aspirina” revine

“Aspirina” se intoarce in “Las Fierbinti”

Dupa trei sezoane in care a absentat, Aspirina revine. Mirela Oprișor isi reia rolul din serialul de comedie Las Fierbinti, au anuntat reprezentantii Pro TV. Ea va aparea intr-un episod special al serialului pe care Pro TV îl va difuza în Ajunul Craciunului. Potrivit reprezentantilor Pro TV, Aspirina va continua si în următorul sezon Las Fierbinti.

„A fost o mare bucurie pentru mine aceasta intoarcere, revederea cu toata echipa, de la actori, sunetisti, operatori, pana la Marry, doamna care ne da de mancare. Sper din tot sufletul sa fie o bucurie si pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Craciunului, cand eu si colegii mei vom incerca, in această perioada tensionata social, sa aducem zambetul pe buzele romanilor. Craciun fericit! Sa avem un An Nou mai bun. Sa fim sanatosi cu totii si poate reusim in acest an sa facem lucrurile mai bine.”

Episodul special va fi difuzat pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, de la ora 20:30.
Reamintim ca Mirela Oprisor s-a retras din serialul Las Fierbinti începand cu sezonul 10 din 2016. Tot atunci a renuntat la  serial si Mimi Branescu, scenaristul productiei timp de noua sezoane.

Concerte Bacau – Spectacole Bacau- Evenimente Bacau